Despre TYM

CINE ESTE TYM?

TYM (Tong Yang Moolsan), cu sediul central in Seul, Coreea de Sud, a fost infiintata in 1951, si are peste 58 de ani de experienta in proiectarea, fabricarea si distribuirea tractoarelor si echipamentelor agricole de calitate, avand un rol cheie in modernizarea industriei agricole / fermelor din Coreea, si nu numai.

Primele tractoare au fost facute dupa proiectele japonezilor de la ISEKI, apoi au produs pentru diversi alti producatori, in timp tractoarele lor fiind vandute sub diverse marci: SAME, Nibbi, Tong Yang, TYM, Mahindra.

TYM ofera garantie 5 ani pentru tractoarele proiectate si fabricate de ei.

TYM ofera o linie de productie variata / larga – game cu puteri cuprinse intre 23CP si 100CP. Majoritatea modelelor au cabine dotate cu sistem de incalzire si aer conditionat. Unele modele au cuplare sub sarcina (POWER SHIFT) si transmisie hidrostatica. Incarcatoarele si excavatoarele sunt disponibile pentru toate tractoarele.

TYM este un producator proactiv, cu un departament R&D agresiv, hotarat sa-si ajute distribuitorii in a vinde tractoare. TYM observa / asculta si raspunde schimbarilor de pe piata.

Pana la sfarsitul anului 2010 productia se va muta complet in noua fabrica de langa Busan, Coreea. Aceasta noua fabrica da posibilitatea transportului mai usor a tractoarelor in toata lumea si are potentialul dublarii productiei.

TYM a intrat, pentru prima data, pe piata Americana in 1999, cu 10 serii de tractoare pentru Mahindra. Cu timpul tractoarele TYM au fost vandute regional sub marca Millenium si Scorpion. Mai tarziu OEM a fost marca unei alte companii pentru cativa ani. Marca TYM este cunoscuta peste tot in lume.

TYM a vandut tractoare in America sub propria marca incepand cu 2001, in cateva din statele din vest. Apoi TYM a intrat pe piata din Canada, in 2002, oferind tractoare marca TYM. In septembrie 2004 TYM s-a unit cu TYM USA care continua sa fie compania oficiala TYM producatoare in America, DBA TYM TRACTORS.

TYM are doua centre de distributie si suport in America. Cel mai nou a fost deschis in 2 ianuarie 2008, in Wilson, NC. Primul centru de distributie si suport TYM, din America, este situat in Redmond, OR si a fost deschis in 2005. Sediul TYM pentru America de Nord este situat tot in Wilson, NC. TYM continua sa investeasca nu numai in dezvoltarea tractoarelor si echipamentelor sale, ci si in resursele necesare pentru a-si sustine cei peste 250 de distribuitori.

Datorita calitatii si configuratiilor de serie superioare, TYM are succes si pe piata din Europa.

How to buy Bitcoins with Paypal with a number of different websites. Find the best websites that accept paypal and learn how to use them.

TYM este prezent in Germania din 2004 si asigura vanzarea si service-ul printr-o retea nationala de distribuitie.

Tractoarele TYM reprezinta marca care se dezvolta cel mai repede in lume prin extinderea retelei de distribuitori si prin produsele de inalta calitate oferite clientilor, lucru recunoscut si de catre acestia din urma.